Back to top
Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Transnational Blenders
Dordrecht
Ploegendienst

Heb je altijd al verantwoordelijk willen zijn voor correctief en preventief onderhoud aan onze machines en installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Almelo
Parttime

Voor ons BP tankstation in Almelo zijn wij op zoek naar een medewerker bakery voor 8, 16 of 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Eijsden
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Eijsden zijn wij op zoek naar een medewerker bakery voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Beilen
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Beilen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend en in vakanties. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Delfzijl
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Delfzijl zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 - 15 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 21 - 26 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Hijlaard
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Hijlaard zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 6 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!