Back to top
BP
Helvoirt
Parttime

Voor ons BP tankstation in Helvoirt zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 8 uur per week, voornamelijk in de weekenden en vakanties. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (weekendhulp) voor 8 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veldhoven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veldhoven zijn wij op zoek naar een Medewerker Fraisherie (Bakery) voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 8 - 16 uur in het weekend. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Veghel
Parttime

Voor ons BP tankstation in Veghel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een Medewerker Bakery voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een tijdelijke verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Gulf
Oudenbosch
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Oudenbosch zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 21 - 26 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Geffen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Geffen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 32 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Almelo
Parttime

Voor ons BP tankstation in Almelo zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8, 16 of 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!