Back to top
ENVIEM Retail
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een (Ervaren) Financieel Medewerker voor 40 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

BP
Duiven
Parttime

Voor ons BP tankstation in Oudbroeken zijn wij op zoek naar een allround Verkoopmedewerker voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team in de vakantie versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Hoevelaken
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 of 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Wijchen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor minimaal 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Wijchen zijn wij vanaf augustus op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers. Kom jij ons team versterken? Lees dan snel verder!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!