Back to top
Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Gulf
Gulf Millingen a/d Rijn
Parttime

Voor ons Gulf tankstation in Gulf Millingen a/d Rijn zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Harderwijk
Fulltime

Gezocht: Ervaren hands-on HR-medewerker die meebouwt aan klantvriendelijke digitale HR-processen.

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Ligt jouw hart bij het zoeken, vinden en behouden van goede Medewerkers en ben jij creatief genoeg om in deze arbeidsmarkt de pareltjes te vinden?

BP
Winterswijk
Parttime

Voor ons BP tankstation in Winterswijk zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend voor 8-16 uur. Kom jij ons team versterken?

Fase
Harderwijk
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Werk jij graag met mensen en is snel sch

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!