Back to top
ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteurenbeheer voor 32 tot 40 uur per week. Kom jij ons versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Ligt jouw hart bij het zoeken, vinden en behouden van goede Medewerkers en ben jij creatief genoeg om in deze arbeidsmarkt de pareltjes te vinden?

Transnational Blenders
Dordrecht
Fulltime

De Medewerker Orderverwerking is werkzaam op de de afdeling Order Desk Marine, en is de schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

Transnational Blenders
Dordrecht
Fulltime

De Coördinator Orderverwerking is werkzaam op de afdeling Order Desk Marine, en is de schakel tussen de klant en de organisatie. De afdeling houdt zich bezig met activiteiten die als doel hebben de klantorders op tijd en volledig uit te leveren, en daarmee 100% klanttevredenheid te bereiken.

ENVIEM
Randstad
Fulltime

Ben jij een talentvolle werkvoorbereider die zijn/haar hand niet omdraait voor complexe projecten? Een echte regelneef en een kei in plannen en organiseren? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!