Back to top
ENVIEM Retail
Harderwijk
Parttime

Voor ons hoofdkantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 32 - 40 uur per week. BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Fase
Harderwijk
Fulltime

Jij hebt twee rechterhanden, denkt in oplossingen en bent toe aan een andere en/of nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

ENVIEM
Harderwijk
Fulltime

Ben je graag onderweg en lijkt het je leuk om allerlei soorten reclamemiddelen te plaatsen? Ga dan aan de slag als Commercieel Medewerker Buitendienst bij ENVIEM!

BP
Beverwijk
Parttime

Voor ons BP tankstation in Beverwijk zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 21 - 26 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

BP
Hoevelaken
Parttime

Voor ons BP tankstation in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 16 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

ENVIEM
Amsterdam
Fulltime

Kom jij ons versterken als Chauffeur CE Tankwagen/Vacuümwagen? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

Shell
Raalte
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Raalte zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 8 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Oosterbeek
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Oosterbeek zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor tussen de 12 en 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

BP
Wijchen
Parttime

Voor ons BP tankstation in Wijchen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY and join us!

Shell
Deventer
Parttime

Voor ons Shell tankstation in Deventer zijn wij op zoek naar een wasstraatmedewerker voor 7 uur per week. Kom jij ons team versterken? BE THE ENERGY: solliciteer nu!

SHARE YOUR IDEAS!

Heeft u nieuwe en innovatieve ideeën? BE THE ENERGY en deel ze met ons! ENVIEM is steeds op zoek naar ondernemers met creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Want ENVIEM investeert graag in uw toekomst!